רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - רוסטביף מושלם

רוסטביף מושלם

השף סהר רפאל מלמד אתכם איך להכין רוסטביף מושלם שיהפוך לכוכב של הארוחה. מומלץ להגיש לצד ממרח חרדל

מצרכים:
2 ק"ג סינטה (או אנטריקוט)
כף מלח גס
כף פלפל שחור גרוס
3 ענפי רוזמרין
4 ענפי טימין
1/2 כף זרעי חרדל
10 שיני שום

אופן הכנה:
• מחממים את התנור לחום מקסימלי (230-250 מעלות).
• קוצצים את עשבי התיבול.
• מתבלים את הסינטה במלח ופלפל ומעל מפזרים את זרעי החרדל ואת עשבי התבלין (מומלץ להשתמש בסינטה נקיה משומן או להשאיר חלק מהשומן כדי לשמור על עסיסיות).
• מזלפים מעט שמן זית על הסינטה ומעסים בידיים.
• מניחים את הבשר על מגש מרופד בנייר אפייה ובעזרת סכין מבצעים 10 חריצים בסינטה.
• מכניסים לתוך החריצים את שיני השום.
• צולים את הסינטה בתנור שחומם מראש לחום של 230-250 מעלות למשך 10 דקות. מכבים את התנור ומשאירים סגור לעוד 20 דקות.
• מניחים את הסינטה לצינון של כ-20 דקות. פורסים ומגישים.
• מומלץ להגיש בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי וחרדל דיז'ון.

רגע לפני שהבשר נכנס לתנור. צילום: סטודיו אריה ויסמין

המתכון באדיבות השף סהר רפאל, שף רשת המזון "יינות ביתן" והבעלים של מסעדות "כדיתא" ו"כרמים".
צילום: סטודיו אריה ויסמין

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים לראש השנה? נסו את אלה:
עוגת דבש וסילאן בחושה
פאי תפוחים עם בצק פריך
מיני מוס טונה

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: