רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - מאפים מלוחים - שבלולי פיצה
IMG_6055

שבלולי פיצה

כמו במאפיות רק הרבה יותר טעים – שבלולי פיצה טעימים בטירוף עם רוטב עגבניות, גבינה צהובה וזיתים

בצק פריך ומפנק ונוח לעבודה, רוטב עגבניות ביתי, מוצרלה וזיתים, מה צריך יותר מזה?

מצרכים לבצק:
200 גרם חמאה רכה
200 גרם גבינת כנען או טוב טעם מפוררת
2 חלמונים
1/2 כפית מלח
4 כפות מים פושרים
300 גרם קמח
שקית אבקת אפיה

למלית:
רוטב עגבניות בייתי (או מוכן)
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
50 גרם מוצרלה מגורדת
זיתים
אורגנו יבש

אופן ההכנה:
– במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה, גבינה, חלמונים ומלח במשך 2 דקות במהירות איטית עד לקבלת תערובת אחידה.
– מוסיפים מים, קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד לקבלת בצק חלק.
– עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך שעתיים לפחות.
– מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח לצורת למלבן מורחים רוטב עגבניות, גבינות, זיתים ואורגנו
ומגלגלים לצורת רולדה. חותכים לשבלולים.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20 דקות עד שהשבלולים זהובים.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט
    משהו טעים - רחלי קרוט
  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים
    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית
  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר
    במטבח של מעייני - מעיין נדיר
  • חדש על המדף - החמישיה
    חדש על המדף - החמישיה
  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים
    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים