רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - אורז - תבשיל שעועית עם בטטות

תבשיל שעועית עם בטטות

כתוספת או כמנה עיקרית ללא בשר – תבשיל שעועית אדומה ולבנה עם בטטות ושום. מגישים מעל אורז לבן

מצרכים:
1 שקית (800 גרם) שעועית לבנה, קפואה
1 שקית (800 גרם) שעועית אדומה, קפואה
3 בצלים, חתוכים לרצועות
3 שיני שום, קצוצות
1/2 כוס מים חמים
2 בטטות, חתוכות לקוביות
2 עלי דפנה
1/3 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון

אופן הכנה:
• מטגנים את הבצל כ- 10 דקות על להבה נמוכה, מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה.
• מוסיפים את 2 סוגי השעועית ואת המים ומבשלים כ-10 דקות.
• מוסיפים את הבטטות, מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות.
• מגישים מעל אורז לבן.

המתכון באדיבות סנפרוסט.
צילום: לירון אלמוג

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים מעולים לחורף? נסו את אלה:
מתכון למרק דלעת מוקרם
מתכון לתבשיל עוף ואורז
מתכון לתבשיל קציצות בשר עם גרגירי חומוס

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: