רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - עוף - כבד קצוץ עם בצל קריספי – טעם של בית והגשה של מסעדה

כבד קצוץ עם בצל קריספי – טעם של בית והגשה של מסעדה

%e2%80%8f%e2%80%8f%d7%9c%d7%9b%d7%99%d7%93%d7%94

מתכון מנצח לכבד קצוץ, בהגשה אישית או מרכזית, עם שבבי בצל ב-3 אפשרויות. וגם איך להכין שבבי בצל קריספיים הכי טעימים שיש!

eshetstyle
הי, אני טליה, בת 36, נשואה ואמא ל-3 קטנים. במקצועי אני בכלל עורכת דין...(אני יודעת, הכי לא קשור!) אני מטורפת על המטבח, על הבית והאימהות, על "הדברים הקטנים", על דברים פרקטיים, ועל סטיילינג, ובעיקר - על השילוב של הכל יחד. קראתי לבלוג שלי EshetStyle כי אני כותבת בו על הסטייל שלי בלהיות "אשת חיל".
eshetstyle
eshetstyle
taliahadarel@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט
    משהו טעים - רחלי קרוט
  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים
    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית
  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר
    במטבח של מעייני - מעיין נדיר
  • חדש על המדף - החמישיה
    חדש על המדף - החמישיה
  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים
    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים