רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - מאפים מלוחים - מקלות לחם שום, מוצרלה ובזיליקום
IMG_8814

מקלות לחם שום, מוצרלה ובזיליקום

מתכון משגע לאצבעות לחם שום כמו של פיצה האט, עם גבינת מוצרלה שנמסה באפייה. זהירות זה מתחסל בצ'יק

מצרכים:
כוס מים פושרים
2.5 כפיות שמרים יבשים
כף סוכר
2 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
3 כוסות קמח לחם
4 כפות חמאה רכה
2 שיני שום כתושות
4 כפות בזיליקום קצוץ דק
100 גרם מוצרלה מגורדת
מלח אטלנטי לפיזור מעל

אופן הכנה:
– מערבבים בקערה קטנה שום, בזיליקום וחמאה רכה ומניחים בצד.
– בקערת המיקסר שמים מים, שמרים, סוכר ומערבבים. ממתינים כשלוש דקות עד להיווצרות בועות קטנות.
– מוסיפים מלח, שמן וקמח ולשים 6 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
– התפחה ראשונה: מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה מכוסה במגבת.
– עיצוב: מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 30 ס"מ, מורחים את תערובת החמאה, מפזרים מעל מוצרלה ומעט מלח.
– אפייה: אופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כ-10 דקות עד להשחמה.
– כאשר הבצק יוצא מהתנור נותנים לו מעט להתקרר ומחלקים אותו לרצועות עם גלגלת של פיצה.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

6 תגובות

  1. שלום,
    ניסיתי להכין לפי המתכון אבל כאשר שמתי את המים+שמרים+סוכר לא נוצרו בועות אלא לאט לאט השמרים הפכו להיות גושים גושים. מה עשיתי לא בסדר?

  2. היי רעות, עשית בסדר גמור, לפעמים קורה שהשמרים מתפקדים כך.

  3. היי בתכון כתבת התפחה ראשונה. מדוע?כי אני לא רואה בהמשך המתכון התפחה נוספת.

  4. במקום 2.5 כפיות שמרים יבשים כמה צריך לשים שמרים טריים?

  5. כמה בגרמים זה 4 כפות חמאה?

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט
    משהו טעים - רחלי קרוט
  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים
    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית
  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר
    במטבח של מעייני - מעיין נדיר
  • חדש על המדף - החמישיה
    חדש על המדף - החמישיה
  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים
    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים