מתכון לחללם (דווידה) – פתיתים תוצרת בית מאת: Pascal Perez Rubin בתאריך: 5 באוגוסט 2014 קטגוריות: טבעוני, פרווה, צמחוני, תוספות צפיות: 26265 7 אוכל טריפולטאי אוכל טריפוליטאי אוכל תוניסאי דווידה חללם פסקל פרץ רובין פתיתים פתיתים ביתיים פתיתים תוצרת בית צום תשעה באב Report this Image - דווח על תמונה זו פתיתים תוצרת בית המוכרים במטבח הטריפולטני בשם דוּוִידָה. נהוג להכין בבוקר צום תשעה באב אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר Pascal Perez Rubinשפית-קונדיטוריתבשלנית, אופה, עיתונאית אוכל, מתכונאית. יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים לתעשיה. מחברת ספרי בישול, כולם רבי מכר. בעלת פורטל קולינרי www.pascalpr.co.il Pascal Perez Rubin מתכונים אחרונים מאת Pascal Perez Rubin (צפו בכולם...) סופגניות מהירות בציפוי סוכר וקינמון - 18 בדצמבר 2016 עוגת שוקולד ותפוזים ללא קמח - 15 בדצמבר 2016 סופלה שוקולד חם - 26 ביולי 2016 לחמניות מתוקות - 24 במאי 2016 כדורי עוף ברוטב עגבניות מתובל - 30 במרץ 2016 tweet שתף כתבות קשורות צ’אטני בצל מתוק 22 באפריל 2018 אפרסקים מצופים בשוקולד 22 באפריל 2018 חומוס עם בצל מקורמל ופטרוזיליה 22 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ