פיצה עם אספרגוס, קצ’וטה וקממבר מאת: Tals-Cooking בתאריך: 25 בנובמבר 2013 קטגוריות: מאפים מלוחים צפיות: 2373 2 אוכל איטלקי פיצה פיצה אספרגוס פיצה גבינות קממבר Report this Image - דווח על תמונה זו בצק מתמסר, קצת גבינות טובות וצרור אספרגוס טרי. זה כל מה שצריך כדי לאכול פיצה טובה אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר Tals-Cookingאוכל. אני אוהב לאכול ועוד יותר מזה אני אוהב לאכיל. אני אוהב לראות אנשים מתענגים על האוכל שאני מבשל להם. לא פחות חשוב מהבישול עצמו, הם חומרי הגלם שאני מקפיד להשתמש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר שאני יכול להשיג. תהנו :) Tals-Cooking מתכונים אחרונים מאת Tals-Cooking (צפו בכולם...) סינטה צרובה עם ירקות - 1 במרץ 2018 מוס שוקולד לבן מקורמל - 11 בינואר 2018 סינבון – שבלולי קינמון - 31 בדצמבר 2017 עוף עם ברוקולי ואפונת שלג ברוטב טריאקי - 27 בדצמבר 2017 ריזוטו עם ארטישוק ולימונים כבושים - 24 בדצמבר 2017 surasky@gmail.com tweet שתף כתבות קשורות עוגת לחם עם הפתעות 20 באפריל 2018 מאפה במילוי יוגורט 17 באפריל 2018 פיצה ופוקצ’ה ביחד: פוגצטה 15 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ