קינוח של בצק מטוגן מהמטבח הצ׳יליאני. הטעם דומה לסופגניה, אבל ההכנה קלה הרבה יותר

שמי ויקי ואני בעלת הבלוג: ״טעמים מקצה העולם״ שמביא לקוראים הישראלים את הטעמים של אמריקה הלטינית הרחוקה.

מתכונים אחרונים מאת cookingviews (צפו בכולם...)
- אמפנדס טבעוני - 21 בפברואר 2019
- סלט שעועית שחורה ברוטב אבוקדו - 31 בינואר 2019
- קינוח בצק מטוגן - 13 בינואר 2019
- כרובית מוקפצת עם עגבניות שרי - 6 בינואר 2019
- דגים בסגנון מקסיקני - 5 בינואר 2019

vickygur@gmail.com