רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - אורז - אורז מלא מוקפץ עם טופו וירקות

אורז מלא מוקפץ עם טופו וירקות

ארוחת צהריים בריאה, טעימה ומשביעה – אורז מלא מוקפץ עם רצועות גזר, פטריות, אפונה וקוביות טופו

מצרכים:
2 כפות שמן זית
בצל קטן
2 שיני שום כתושות
כפית ג’ינג’ר טחון ‏
200 גרם טופו
4 כוסות אורז מלא, מבושל
3 כפות רוטב סויה
גזר
5 פטריות שמפיניון
1/2 כוס אפונה
2 כפות עלי כוסברה, קצוצים
כפית שמן שומשום

אופן הכנה:
• חותכים את הבצל והטופו לקוביות, את הגזר לרצועות דקות ואת הפטריות לפרוסות.
• מבשלים את האורז על פי ההוראות על גבי האריזה (2 כוסות מים על כוס אורז במשך 30-40 דקות) ומצננים.
• מבשלים את האפונה במים רותחים למשך 4-5 דקות ומניחים בצד.
• מחממים שמן זית בווק על אש גבוהה. מוסיפים את הבצל, השום, הג’ינג’ר והגזר. מערבבים במהירות.
• מוסיפים את הטופו, הפטריות ואת האורז. ומערבבים תוך כדי הקפצה.
• מוסיפים את רוטב הסויה, האפונה, כוסברה ושמן ‏שומשום.
• מקפיצים עוד כמה דקות ומגישים מיד.

המתכון באדיבות סוגת.
צילום: דן פרץ

מחפשים עוד מתכונים עם אורז? נסו את אלה:
תבשיל אורז עם עוף
קציצות אורז
פילאף – אורז עם קוביות בשר וגזר

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top