אקלייר אולד פאשנד (וויסקי תפוז) מאת: ediblepoetry בתאריך: 30 במרץ 2016 קטגוריות: קינוחים צפיות: 22703 4 אקלר אקלרים בצק רבוך קינוחים אישיים Report this Image - דווח על תמונה זו אקליירים חגיגיים במיוחד וטעימים בטירוף שיקפיצו כל אירוע לרמה אחרת קישור למתכון: https://ediblepoetry.wordpress.com/2016/02/20/boozyeclairswithnatali/ שפת המתכון: עברית אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר ediblepoetryגר בניו יורק, חובב שירה, אכלן, בשלן, צלם. ediblepoetry מתכונים אחרונים מאת ediblepoetry (צפו בכולם...) פודינג לחם עגבניות, פטה וזיתים - 7 בנובמבר 2018 קרואסון צרפתי אמיתי - 24 במאי 2016 אקלייר אולד פאשנד (וויסקי תפוז) - 30 במרץ 2016 רוטב גזר ג’ינג’ר לסלט - 7 ביולי 2015 פודינג צ’יה קוקוס טבעוני - 28 במאי 2015 shiraachila@gmail.com tweet שתף כתבות קשורות עוגת פיסטוק עם קרם מסקרפונה ותותים 20 ביוני 2019 איך מכינים קרמל? 13 ביוני 2019 שארלוט שוקולד וקפה 11 ביוני 2019 כתבו משהו נחמד... Cancel reply כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך שם * אימייל * אתר אינטרנט