השף הפשוט קובי פרידמן מכין בטטות בתנור על מצע מלח גס. מוסיפים טחינה מעל ויש לכם תוספת טעימה ובריאה
למתכון המלא גללו למטה.
מחממים את התנור ל-210 מעלות.
מניחים נייר אפייה בתבנית אפייה ועליו שופכים 1 ק”ג של מלח גס. מפזרים את המלח בתבנית כך שיהווה מצע לבטטות.
מניחים את הבטטות על מצע המלח.
מכניסים את הבטטות לתנור החם.
כשהן מתרככות, מוציאים מהתנור, חוצים באמצע, מפזרים מעל טחינה ומגישים.
מצרכים:
6 בטטות בינוניות (אפשר גם יותר)
1 ק”ג מלח גס
טחינה מוכנה
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-210 מעלות.
מניחים נייר אפייה בתבנית אפייה ועליו שופכים את המלח הגס. מפזרים את המלח בתבנית כך שיהווה מצע לבטטות.
מניחים את הבטטות על מצע המלח.
מכניסים את הבטטות לתנור החם.
כשהן מתרככות, מוציאים מהתנור, חוצים באמצע, מפזרים מעל טחינה ומגישים.
רוצים עוד מתכונים פשוטים וטעימים? היכנסו לדף הפייסבוק שלי, שם מחכים לכם עוד למעלה מ-1,700 מתכונים עם תמונות של כל שלבי ההכנה.