בנטש – קציצות תפוחי אדמה עם בשר מאת: Pascal Perez Rubin בתאריך: 16 ביוני 2014 קטגוריות: בשר, עוף, תוספות צפיות: 11483 6 אוכל מרוקאי אוכל תוניסאי בנטש בסטיל בשר טחון פסטל פסקל פרץ רובין קציצות בשר ותפוחי אדמה קציצות תפוחי אדמה ובשר Report this Image - דווח על תמונה זו פסטל, בסטיל או בנטש, איך שלא תקראו לקציצות בשר ותפו”א האלה, מדובר באחת המנות הטעימות שתאכלו אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר Pascal Perez Rubinשפית-קונדיטוריתבשלנית, אופה, עיתונאית אוכל, מתכונאית. יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים לתעשיה. מחברת ספרי בישול, כולם רבי מכר. בעלת פורטל קולינרי www.pascalpr.co.il Pascal Perez Rubin מתכונים אחרונים מאת Pascal Perez Rubin (צפו בכולם...) סופגניות מהירות בציפוי סוכר וקינמון - 18 בדצמבר 2016 עוגת שוקולד ותפוזים ללא קמח - 15 בדצמבר 2016 סופלה שוקולד חם - 26 ביולי 2016 לחמניות מתוקות - 24 במאי 2016 כדורי עוף ברוטב עגבניות מתובל - 30 במרץ 2016 tweet שתף כתבות קשורות עראייס 22 באפריל 2018 פלפלים קלויים 20 באפריל 2018 סלט עדשים בורגול וירוקים 19 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ