בשר ביין וירקות על לחוח מאת: Nedunya cook book בתאריך: 28 בינואר 2014 קטגוריות: בשר צפיות: 22736 3 בשר ביין אדום כתף לחוח תבשיל בשר תבשיל בשר בקר תבשיל בשר וירקות Report this Image - דווח על תמונה זו תבשיל קוביות בשר עם ירקות, יין אדום ושום. מגישים מעל לחוח שסופג את הטעמים קישור למתכון: http://www.book-nedunya.co.il/Page16.html?v=1642348917 שפת המתכון: עברית אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר Nedunya cook bookנדוניה עורכים ומתעדים מתכונים, מטעמים וזיכרונות לספר בישול אישי | משפחתי. המתכונים שלנו נאספו עם השנים ממשפחות וחברים, או נולדו אצלנו בראש. מתכונים אחרונים מאת Nedunya cook book (צפו בכולם...) פאי כפרי במילוי כבד ופטריות - 9 ביולי 2015 קיצ’רי - 16 במרץ 2015 שלישקלך – כופתאות מהמטבח ההונגרי - 25 בפברואר 2015 מְטַבָג עיראקי - 18 בפברואר 2015 קובה דלעת - 17 בפברואר 2015 tweet שתף כתבות קשורות ארוחת 3 כוכבים: פאי רועים שלוש שכבות 10 בינואר 2022 בשר צלוי ביין 30 במאי 2019 מתכון של אהרוני להמבורגר המושלם! 28 במאי 2019 כתבו משהו נחמד... Cancel reply כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך שם * אימייל * אתר אינטרנט