ג’חנון-מלוואח | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - ג’חנון-מלוואח

ג’חנון-מלוואח

במקום לעמוד שעות במטבח וללוש בצק, מכינים ג’חנון-מלוואח חגיגי בצ’יק ממלוואחים מוכנים. 2 דקות הכנה והם נכנסים לתנור

למתכון המלא גללו למטה.

מפשירים מלוואחים.
מרפדים סיר ג’חנון עם שכבת לחם, לספיגת עודפי השומנים.


מניחים מעל הלחם נייר אפייה, שיצפה גם את דפנות הסיר.
מרססים בשמן את נייר האפייה.


מקפלים כל מלוואח מופשר – רבע מהעיגול מכל צד כלפי פנים. מגלגלים לגליל ומכניסים לסיר בעמידה. ממשיכים עד שהסיר מלא.


מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה וחצי. מורידים את החום ל-90 מעלות ומשאירים בתנור ללילה שלם.


מוציאים בבוקר ומגישים עם ביצה קשה, עגבניות מרוסקות וסחוג או עם טחינה ירוקה וביצה.

מצרכים:

מלוואחים קפואים מוכנים
לחם פרוס
תרסיס שמן

אופן ההכנה:

מפשירים מלוואחים.
מרפדים סיר ג’חנון עם שכבת לחם, לספיגת עודפי השומנים.
מניחים מעל הלחם נייר אפייה, שיצפה גם את דפנות הסיר.
מרססים בשמן את נייר האפייה.
מקפלים כל מלוואח מופשר – רבע מהעיגול מכל צד כלפי פנים. מגלגלים לגליל ומכניסים לסיר בעמידה. ממשיכים עד שהסיר מלא.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה וחצי. מורידים את החום ל-90 מעלות ומשאירים בתנור ללילה שלם.
מוציאים בבוקר ומגישים עם ביצה קשה, עגבניות מרוסקות וסחוג או עם טחינה ירוקה וביצה.

 

בדף הפייסבוק שלי מחכים לכם עוד המון מתכונים. מוזמנים לבקר, לעשות לייק ולהתחיל ליהנות מאוכל פשוט וטעים.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top