במקום לעמוד שעות במטבח וללוש בצק, מכינים ג’חנון-מלוואח חגיגי בצ’יק ממלוואחים מוכנים. 2 דקות הכנה והם נכנסים לתנור
למתכון המלא גללו למטה.
מפשירים מלוואחים.
מרפדים סיר ג’חנון עם שכבת לחם, לספיגת עודפי השומנים.
מניחים מעל הלחם נייר אפייה, שיצפה גם את דפנות הסיר.
מרססים בשמן את נייר האפייה.
מקפלים כל מלוואח מופשר – רבע מהעיגול מכל צד כלפי פנים. מגלגלים לגליל ומכניסים לסיר בעמידה. ממשיכים עד שהסיר מלא.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה וחצי. מורידים את החום ל-90 מעלות ומשאירים בתנור ללילה שלם.
מוציאים בבוקר ומגישים עם ביצה קשה, עגבניות מרוסקות וסחוג או עם טחינה ירוקה וביצה.
מצרכים:
מלוואחים קפואים מוכנים
לחם פרוס
תרסיס שמן
אופן ההכנה:
מפשירים מלוואחים.
מרפדים סיר ג’חנון עם שכבת לחם, לספיגת עודפי השומנים.
מניחים מעל הלחם נייר אפייה, שיצפה גם את דפנות הסיר.
מרססים בשמן את נייר האפייה.
מקפלים כל מלוואח מופשר – רבע מהעיגול מכל צד כלפי פנים. מגלגלים לגליל ומכניסים לסיר בעמידה. ממשיכים עד שהסיר מלא.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לשעה וחצי. מורידים את החום ל-90 מעלות ומשאירים בתנור ללילה שלם.
מוציאים בבוקר ומגישים עם ביצה קשה, עגבניות מרוסקות וסחוג או עם טחינה ירוקה וביצה.
בדף הפייסבוק שלי מחכים לכם עוד המון מתכונים. מוזמנים לבקר, לעשות לייק ולהתחיל ליהנות מאוכל פשוט וטעים.