2 ×ž×¦×¨×›×™× ×‘×œ×‘×“, ערבוב קצר בקערה ויש ×œ×›× ×’×œ×™×“×ª יוגורט מדהימה ×‘×ž×¨×§× ×§×¨×ž×™. × ×™×ª×Ÿ להכין בגרסת פירות ×ו שוקולד
מחקר מעמיק שכלל × ×™×¡×™×•× ×•×ª מרובי×, לשמחת ×‘× ×™ הבית, ×”×‘×™× ×ותי למתכון של גלידת יוגורט עשירה, ×‘×ž×¨×§× ×§×¨×ž×™ חלק וכמובן קלה ביותר ×œ×”×›× ×”. כשמקפי××™× ×ž×¢×“×Ÿ חלב בלבד ×”×•× ×§×•×¤× ×‘×ž×¨×§× ×©×‘×‘×™ קרח קשי×. הסוד טמון בחלב המרוכז שבגלל מתיקותו הרבה היוגורט ×§×•×¤× ×œ×ž×—×¦×” ושומר על קרמיות. כד××™ להשתמש ביוגורט של ×œ× ×¤×—×•×ª מ-3% שומן ×©× ×•×ª×Ÿ ×ž×¨×§× ×—×œ×§ ×•× ×¢×™× ×œ×’×œ×™×“×”.
המרכיבי×:
חצי כוס חלב מרוכז מפחית שימורי×
×©× ×™ ×ž×¢×“× ×™ יוגורט ×¢× ×¤×¨×™ 3% שומן
×ופן ×”×”×›× ×”:
– ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×ת ×©× ×™ ×”×ž×¨×›×™×‘×™× ×‘×§×¢×¨×”, ×™×•×¦×§×™× ×œ×ª×‘× ×™×ª ×ו קופסה מת×ימה להקפ××”.
– ×ž×›×¡×™× ×‘× ×™×™×œ×•×Ÿ × ×¦×ž×“, ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ž×§×¤×™× ×•×ž×—×›×™× ×‘×¡×‘×œ× ×•×ª ×©×ž×•× ×” שעות.
– בעזרת ×›×£ גלידה ×™×•×¦×¨×™× ×›×“×•×¨×™× ×•×ž×’×™×©×™× ×‘×’×ווה.
מה ×œ× ×¢×•×©×™× ×‘×©×‘×™×œ ×”×™×œ×“×™× :) ו×גב,Â ×”×™×œ×“×™× ×הבו יותר ×ת הגלידה ×©×”×›× ×ª×™ ×¢× ×ž×¢×“×Ÿ חלב ×‘×˜×¢× ×©×•×§×•×œ×“ ×‘×ž×§×•× ×™×•×’×•×¨×˜ פרי, × ×¡×• להכין ×’× ×ותה ×•×œ× ×ª×ª×כזבו.
מתכון וצילו×: ×פרת מוסקוביץ
לעוד ×ž×ª×›×•× ×™× ×ž×¢×•×œ×™× ×©×œ ×פרת ×”×›× ×¡×• לבלוג “×יך ×œ×”×¨×©×™× ×ת חמותך“
×œ×§×¨×•× ×œ×–×” “גלידת יוגורט” זו בדיחה גרועה.
ל××—×¨×•× ×” ×× ×™ × ×ª×§×œ×ª ×‘×œ× ×ž×¢×˜ ×ž×ª×›×•× ×™ גלידות ×©×¢×•×©×™× ×©×™×ž×•×© בחלב מרוכז ×›”×¤×˜× ×˜” ×©×ž×•× ×¢ מהגלידה ×œ×§×¤×•× ×œ×§×¨×—. ×–×” ×œ× ×‘×’×œ×œ “מתיקותו” ××œ× ×‘×’×œ×œ ש”חלב מרוכז” ×”×•× ×¡×•×’ של ×§×¨× ×ž×¨×’×¨×™× ×” (×œ×¤×¢×ž×™× ×—×ž××”) עמוס סוכר ×•×›×™×ž×™×§×œ×™× ×ž×©×ž×¨×™× ×•×ž×™×™×¦×‘×™×. רשימת ×”×¨×›×™×‘×™× ×©×œ המוצר ×”×–×” מזעזעת.
כבר עדיף להכין גלידת “יוגורט” ×¢× ×©×ž× ×ª מתוקה מוקצפת. חלב מרוכז ×–×” ×œ× ×¤×˜× ×˜. ×–×” ×ž×¨×’×¨×™× ×”, ×¢× ×¡×•×›×¨ וכימיקלי×.