וופל בלגי | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - וופל בלגי

וופל בלגי

וופל בלגי נפלא עם ריח ממכר וטעם משגע. לארוחת בוקר מפנקת או כקינוח מתוק

מצרכים לכ-8 יחידות (תלוי במכשיר):

1.5 כוסות קמח (210 גרם)
שקית אבקת אפייה
1/4 כוס סוכר (50 גרם)
1/4 כפית קינמון (אופציונלי)
1 ביצה
1/4 כוס שמן צמחי (50 גרם)
1/2 1 כוסות חלב (360 מ”ל)

 

 

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים קמח, אבקת אפייה, סוכר וקינמון לפיזור אחיד של החומרים.

בקערה שנייה מערבבים היטב ביצה, שמן וחלב לתערובת אחידה.

שופכים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מחממים את מכשיר הוופל שלכם, שופכים מהבלילה למכשיר הוופל וממשיכים על פי הוראות היצרן.

אני משתמשת במכשיר שמניחים על הכיריים ולוקח כ-3 דקות מכל צד עד שהוופל מקבל גוון שחום קלות.

מגישים את הוופלים ישירות מהמכשיר. תיהנו.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

טיפים וגיוונים:

  1. מגישים את הוופל עם רוטב מייפל, סילאן, שוקולד או תוספת אחרת לפי בחירתכם.
  2. הוופל במיטבו כשהוא מוגש טרי מהמכשיר או שעות בודדות אחרי.

noga@adamit
שמי נגה ואני מאוד אוהבת לאפות, לבשל ולעשות ניסיונות במטבח. אני נשואה ואמא לשני ילדים מקסימים שמכניסים לי הרבה הומור ופרספקטיבה לחיים.
אני אוהבת מתכונים שהם קלים, טעימים ומרשימים בלי יותר מידי סיבוכים ואותם אני חולקת.
noga@adamit
noga@adamit

מתכונים אחרונים מאת noga@adamit (צפו בכולם...)

noga@adamit
noga@adamit.co.il

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top