ï»� חלת בריוש של מיקי שמו | foodpage – כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - ×œ×—× ×•×ž××¤×™× - חלת בריוש של מיקי שמו

חלת בריוש של מיקי שמו

הקונדיטור מיקי שמו מלמד ××ª×›× ×יך להכין חלת בריוש מדהימה ×©×ž×’×™×©×™× ×œ×¦×“ חמ××” ×ו ריבה ביתית. תתכוננו לניחוחות שיתפשטו בבית

המתכון מת××™× ×œ-4 חלות (4 תבניות ×ינגליש קייק מס’ 3).

חלה עשירה בחמ××” ומן ×”×¡×ª× ×™×•×ª×¨ “כבדה”. ×צלנו ב×רוחת הבוקר של סופי השבוע נפוצה ×¢× ×ž×¨×§×—×ª פירות ×דומי×. ×× ×™ ×והב ×ותה ×פילו כפי שהי×. ×× ×™ ×והב ל×פות ×ותה בתבנית מלבנית מרוחה בחמ××” מומסת ומקומחת מעט.

×ž×¦×¨×›×™× (ל-4 חלות גדולות):
1 ק”×’ קמח לח×
50 ×’×¨× ×©×ž×¨×™× ×˜×¨×™×™× (שקית שמרית)
1/4 כוס חלב קר (60 מל’)
1/4 כוס סוכר (100 גר×)
8 ×‘×™×¦×™× (מידה L)
600 ×’×¨× ×—×ž××” רכה
1 ×›×£ קמח (20 גר×)
1 שקית משפר ×פיה- ×œ× ×—×•×‘×”
100 ×’×¨× ×¦×™×ž×•×§×™× ×œ×‘× ×™× ×©×˜×•×¤×™× – ×œ× ×—×•×‘×”

לדקורציה:
1 ביצה
100 ×’×¨× ×¤× ×™× ×™ סוכר

לשימון התבניות:
50 ×’×¨× ×—×ž××” מומסת
1/3 כוס קמח (45 גר×)

×ופן ×”×›× ×”:
â€¢Â ×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×ת כל ×”×ž×¦×¨×›×™× ×œ×ž×¢×˜ חמ××”, ×¦×™×ž×•×§×™× ×•×ž×œ×— ×›-5 דקות ×¢× ×•×• לישה במהירות ×יטית. ×ž×’×‘×™×¨×™× ×ת המהירות לבינונית ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת החמ××” ביחידות קטנות בזו ×חר זו עד ×©×”×™× × ×‘×œ×¢×ª בבצק (עוד 5 דק’ותלישה).
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת המלח ×•×”×¦×™×ž×•×§×™× ×•×œ×©×™× ×¢×•×“ 2 דקות. סך הכל זמן לישה 12 דקות.
â€¢Â ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×§×¢×¨×” משומנת היטב ×•×ž×›×¡×™× ×‘×ž×’×‘×ª לחה. ×ž×ž×ª×™× ×™× ×›×©×¢×” וחצי עד הכפלת הנפח.
â€¢Â ×ž×—×œ×§×™× ×ת הבצק ל-12 חלקי×.
â€¢Â ×ž×•×¨×—×™× ×—×ž××” מומסת בחלקן הפנימי של התבניות, ×ž×§×ž×—×™× ×ž×¢×˜ מ×וד ×•×ž×¢×¦×‘×™× ×ת הבצק ל-4 חלות גדולות. ×ž× ×™×—×™× ×‘×ª×‘× ×™×•×ª.Â ×ž×ª×¤×™×—×™× ×©×¢×” וחצי.
â€¢Â ×ž×‘×¨×™×©×™× ×‘×‘×™×¦×”, ×ž×¤×–×¨×™× ×¤× ×™× ×™ סוכר ו××•×¤×™× ×‘-180 מעלות ×›-25 דקות עד השחמה קלה.
• ניתן ×’× ×œ×—×œ×§ ×ת הבצק ל-20 ×›×“×•×¨×™× ×•×œ×”× ×™×— בכל תבנית 5 ×›×“×•×¨×™× ×›×š שתיווצר חלה ×¢× ×’×‘×¢×•×ª עגולות.

טיפ:
• חשוב להקפיד על שעה וחצי זמן מנוחת הבצק בקערה ושעה וחצי זמן התפיחה של ×”×›×“×•×¨×™× ×‘×ª×‘× ×™×ª, בגלל כמות החמ××” שבבצק.

המתכון ב×דיבות מיקי שמו – SHEMO הקונדיטוריה.
צילו×: דן לב

>> הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו

×ž×—×¤×©×™× ×¢×•×“ ×ž×ª×›×•× ×™× ×œ×—×œ×•×ª? נסו ×ת ×לה:
חלה עגולה מתוקה
חלה לשבת ×¢× ×©×•×ž×©×•× ×ž×¢×œ
חלה קלועה מ-4 רצועות

Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2025/03. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.
כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×”×›×™ ×˜×•×‘×™× ×‘×תר ×חד
Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2025/03. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

×ž×ª×›×•× ×™× ××—×¨×•× ×™× ×ž×ת FoodPage Team (צפו בכול×...)

Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2025/03. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

תגובה ×חת

  1. מה הגודל בס”מ של תבנית ×ינגליש קייק מס’ 3 בבקשה?

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top