טורטייה בננה | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מתכונים ב-5 דקות - טורטייה בננה

טורטייה בננה

כמה פשוט ככה טעים ומושחת – גלילי טורטיה במילוי חמאת בוטנים, בננות, שוקולד חם ומרשמלו שמתמוסס בפה. רוצו להכין

קינוח טורטייה עם בננות, שוקולד חם, חמאת בוטנים ומרשמלו מתמוסס. בעצם, כל תוספת שאתם אוהבים תתאים – קוקוס, שברי אגוזים, תותים, התמונה ברורה, זה טעים אש.

אפשר לצלות את הטורטייה – בננה על הגריל אחרי ארוחת ברביקיו אמריקאית, או לקלות אותה במחבת יבשה לפינוק של ארוחת לילה מושחתת.

המרכיבים (כמות ל-4 מנות):
2 עלי טורטייה
חמאת בוטנים/ שוקולד למריחה/ נוטלה/ ממרח לוטוס או כל ממרח מתוק שאתם אוהבים, אני אוהבת חמאת בוטנים בטעם שוקולד.
6 כדורי מרשמלו חתוכים לארבע פיסות במספריים
6 קוביות שוקולד מריר קצוצות גס או מקופלת
1 בננה חתוכה לשניים לאורך
1 קיווי או 2 תותים חתוכים/ חופן אוכמניות או פטל

אופן ההכנה:
– מורחים את עלי הטורטייה בממרח המתוק, מניחים את הבננה בצד הקרוב אלינו. מפזרים את המרשמלו, השוקולד ושאר התוספות החתוכות על העלה.
– מגלגלים את הטורטייה מן הבננה והלאה ליצירת גליל.
– מחממים מחבת טפלון וקולים את הטורטייה משני הצדדים עד שהיא משחימה מעט והמרשמלו נמס.
– חותכים כל טורטייה לשניים באלכסון ומגישים חם.

 

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת הכנסו לבלוג “איך להרשים את חמותך

    leharshim

    leharshim

    בעלת הסטודיו at סטודיו אפרת
    אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
    אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
    איך להרשים את חמותך - רוצים לדעת מי אני?
    אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
    אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
    כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
    יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
    אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!
    leharshim
    leharshim

    מתכונים אחרונים מאת leharshim (צפו בכולם...)

    leharshim
    yy91011@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top