לחם הודי במילוי תפוחי אדמה מבושלים מאת: המרכיב הסודי בתאריך: 26 בינואר 2017 קטגוריות: לחם ומאפים צפיות: 5525 0 אוכל הודי לחם מהיר לחם שטוח Report this Image - דווח על תמונה זו אלו פרתה – לחם הודי במילוי תפוחי אדמה מתובלים. אפשר להכין גם בגרסה פרווה / טבעונית אודותFacebookGoogle+מתכונים אחרוניםצרו קשר המרכיב הסודי המרכיב הסודי +המרכיב הסודי מתכונים אחרונים מאת המרכיב הסודי (צפו בכולם...) ממתק טראפל שוקולדים על מקל בייגלה - 6 בפברואר 2018 טבעות בצק עם קרם שמנת חמוצה, וניל ותותים - 5 בינואר 2018 לביבות בטטה ודלעת אפויות - 17 בדצמבר 2017 סופגניות טבעוניות עם קרם פטיסייר - 15 בדצמבר 2017 עוגת שוקולד, קרם לימון ותותים - 13 בדצמבר 2017 otuksher@gmail.com tweet שתף כתבות קשורות עוגת לחם עם הפתעות 20 באפריל 2018 קיש בטטה, תרד וגבינות 17 באפריל 2018 מאפה במילוי יוגורט 17 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ