רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - לחמניות ביס

לחמניות ביס

לחמניות ביס רכות במיוחד שמתחסלות בצ’ק בארוחת ערב או כסנדביץ’ לבית הספר או העבודה. רוצו להכין

מצרכים:
1.5 כוסות מים פושרים
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כפות חמאה רכה
1 כפית מלח
4 כוסות קמח מנופה
מלח ים אטלנטי לפיזור, חמאה להברשה

אופן הכנה:
– בקערת המיקסר שמים מים, שמרים וסוכר ומערבבים. ממתינים כשלוש דקות עד להיווצרות בועות קטנות.
– מוסיפים חמאה, מלח וקמח ולשים 7 דקות. הבצק יוצא מעט דביק.
– התפחה ראשונה: מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה מכוסה במגבת.
– שקילה: מחלקים את הבצק ל-19 יחידות, כל יחידה במשקל 55 גרם.
– עיצוב: מכדררים כל חתיכה לכדור יפה ומניחים בתבנית עם נייר אפיה במרווחים.
– ציפוי: מברישים את הלחמניות במעט חמאה רכה ומפזרים מלח ים אטלנטי.
– התפחה שנייה: נותנים ללחמניות לתפוח כ-15 דקות נוספות.
– אפייה: אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-15 דקות.
– כשהלחמניות יוצאות חמות מהתנור ניתן להבריש אותן במעט חמאה.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

  • • 1.5 כוסות מים פושרים
    • 1 כף שמרים יבשים
    • 2 כפות סוכר
    • 2 כפות חמאה רכה
    • 1 כפית מלח
    • 4 כוסות קמח מנופה
    • מלח ים אטלנטי לפיזור, חמאה להברשה

  • • בקערת המיקסר שמים מים, שמרים, סוכר ומערבבים. ממתינים כשלוש דקות עד להיווצרות בועות קטנות.
    • מוסיפים חמאה, מלח וקמח ולשים 7 דקות
    • הבצק יוצא מעט דביק
    • התפחה ראשונה: מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה מכוסה במגבת
    • שקילה: מחלקים את הבצק ל-19 יחידות, כל יחידה במשקל 55 גרם.
    • עיצוב: מכדררים כל חתיכה לכדור יפה ומניחים בתבנית עם נייר אפיה במרווחים
    • ציפוי: מברישים את הלחמניות במעט חמאה רכה ומפזרים מלח ים אטלנטי
    • התפחה שנייה: נותנים ללחמניות לתפוח כ-15 דקות נוספות
    • אפייה: אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כ-15 דקות
    • שהלחמניות יוצאות חמות מהתנור ניתן להבריש אותן במעט חמאה.

  • עברית

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top