השף הפשוט קובי פרידמן מכין בקלי קלות מאפה זיווה פיצה שגם הילדים יאהבו. 5 דקות הכנה ולתנור
למתכון המלא גללו למטה.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
פורסים על משטח העבודה בצק שמרים עלים מוכן וחותכים ל-3 חלקים שווים.
מורחים רוטב פיצה מוכן מעל.
מפזרים מלמעלה גבינה צהובה מגוררת וטבעות זיתים.
מגלגלים לגליל ויוצרים צורה של ירח. חורצים חריצים לקישוט לאורך הגליל.
מניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה ומורחים מעל שמן זית או ביצה.
מפזרים שומשום קלוי ומכניסים לתנור עד שמזהיב יפה.
אפשר גם להקפיא לפני שלב האפייה ולהכניס לתנור כשמגיעים אורחים.
מצרכים:
חבילת בצק שמרים עלים (1 ק”ג)
רוטב פיצה מוכן
גבינה צהובה מגוררת
טבעות זיתים
שמן זית או ביצה למריחה על המאפה
שומשום קלוי
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות.
פורסים על משטח העבודה את הבצק וחותכים ל-3 חלקים שווים.
מורחים רוטב פיצה מוכן מעל.
מפזרים מלמעלה גבינה צהובה מגוררת וטבעות זיתים.
מגלגלים לגליל ויוצרים צורה של ירח. חורצים חריצים לקישוט לאורך הגליל.
מניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה ומורחים מעל שמן זית או ביצה.
מפזרים שומשום קלוי ומכניסים לתנור עד שמזהיב יפה.
אפשר גם להקפיא לפני שלב האפייה ולהכניס לתנור כשמגיעים אורחים.
בדף הפייסבוק שלי תוכלו ליהנות משלל מתכונים טעימים ופשוטים ותמונות של כל שלבי ההכנה. מוזמנים להיכנס ולעשות לייק.