השף הפשוט קובי פרידמן מכין מאפינס בננות ושוקולד צ’יפס רכים וטעימים מקמח כוסמין מלא
למתכון המלא גללו למטה.
מקציפים ידנית בקערה 4 ביצים למשך 2 דקות.
מוסיפים כוס סוכר דמררה ומערבבים.
מוסיפים כוס שמן, כוס רוויון, כפית קינמון וכף תמצית וניל ומערבבים.
מוסיפים 3 כוסות קמח כוסמין מלא, שקית אבקת אפייה, חצי כפית סודה לשתייה ומעט מלח ומערבבים קלות.
מועכים 4 בננות ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם 100 גרם שוקולד צ’יפס 66% ומערבבים קלות.
משמנים בעזרת ספריי מנג’טים מספר 5 ומכניסים לתבנית מאפינס. ממלאים מהבלילה עד 3/4 מהגובה. מפזרים מלמעלה מספר שוקולד צ’יפס בודדים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-14 דקות. בודקים בעזרת קיסם לוודא שמוכן לפני שמוציאים.
מצרכים ל-24 מאפינס:
4 ביצים
כוס סוכר דמררה
כוס שמן
כוס רוויון
כפית קינמון
כף תמצית וניל
3 כוסות קמח כוסמין מלא
שקית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
מעט מלח
4 בננות רכות
100 גרם שוקולד צ’יפס 66%
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים ידנית בקערה למשך 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את השמן, הרוויון, הקינמון ותמצית הווניל ומערבבים.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח ומערבבים קלות.
מועכים את הבננות ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את השוקולד צ’יפס ומערבבים קלות.
משמנים בעזרת ספריי מנג’טים מספר 5 ומכניסים לתבנית מאפינס. ממלאים מהבלילה עד 3/4 מהגובה. מפזרים מלמעלה מספר שוקולד צ’יפס בודדים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-14 דקות. בודקים בעזרת קיסם לוודא שמוכן לפני שמוציאים.
בדף הפייסבוק שלי מחכים לכם עוד כ-1,500 מתכונים טעימים ופשוטים מצולמים עם כל שלבי ההכנה. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק וליהנות.