רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד חלב

מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד חלב

קינוח מעולה שנחטף בשניות. מוס שוקולד לבן, חלב או מריר שמכינים מ-2 מצרכים בלבד – שוקולד ושמנת מתוקה

מצרכים למוס שוקולד לבן (מספיק ל-6 יחידות):
200 גרם שוקולד לבן
2 מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה

מצרכים למוס שוקולד חלב או מריר (מספיק ל-6 יחידות):
200 גרם שוקולד חלב/מריר
2  מיכלים (500 מ”ל) שמנת מתוקה

לקישוט:
50 גרם שוקולד לבן, חלב או מריר
50 מ”ל שמנת מתוקה
שברי אגוזים או שוקולד מגורד

אופן הכנה:
• מוס וניל – מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה ושופכים על 200 גרם שוקולד לבן, מערבבים לאחידות ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
• מוס שוקולד – מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה שופכים על 200 גרם שוקולד חלב או מריר, מערבבים לאחידות ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
• מוציאים מהמקרר, מוסיפים מיכל שמנת אחד לתערובת הלבנה ומיכל אחד לתערובת השוקולד המריר/חלב.
• מקציפים כל תערובת בנפרד עד שמתקבלת קצפת חזקה. ומעבירים לכוסות חד פעמיות (או לכוסות הגשה מזכוכית), מכניסים למקפיא עד שהמוס מתקשה.
• מכינים גנאש – מביאים שמנת מתוקה (50 מ”ל) לרתיחה, שופכים על השוקולד, מערבבים ומניחים כפית על כל מוס.
• מפזרים מעט אגוזים או שוקולד מגורד.
• למי שרוצה לשדרג, ניתן לקרוץ עיגולים של עוגת שוקולד ולהניח על המוס עליהם.

מתכון וצילום: אסנת אלגוסי

הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או בקבוצת הפייסבוק

  • למוס וניל:( מספיק ל6 יחידות)
    200 גרם שוקולד לבן
    2 שמנת מתוקה

    למוס שוקולד:(מספיק ל6 יחידות)
    200 גרם שוקולד חלב/מריר
    2 שמנת מתוקה

    לקישוט: 50 גרם שוקולד לבן /חלב / מריר
    50 מל שמנת מתוקה
    שברי אגוזים/שוקולד מגורד

  • למוס וניל
    מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה ושופכים על ה200 גרם שוקולד לבן, מערבבים לאחידות ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
    למוס שוקולד:
    מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה שופכים על 200 גרם שוקולד חלב/ מריר מערבבים לאחידות ומכניסים למקרר לשעה וחצי.

    מוציאים מהמקרר, מוסיפים מיכל שמנת אחד לתערובת הלבנה ומיכל אחד לתערובת השחורה.
    מקציפים עד שמתקבלת קצפת חזקה ומעבירים לכוסות חד פעמי, מכניסים למקפיא עד שזה מתקשה, ואז מכינים את הגאנש לקישוט:
    מביאים שמנת מתוקה לרתיחה שופכים על השוקולד מערבבים ומניחים כפית על כל מוס מפזרים מעט אגוזים או שוקולד מגורד.

  • עברית

osnat algosi

osnat algosi

osnat algosi

מתכונים אחרונים מאת osnat algosi (צפו בכולם...)

osnat algosi

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top