מקלוני לחם עם אורגנו, שמן זית ומלח ים | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - מאפים מלוחים - מקלוני לחם עם אורגנו, שמן זית ומלח ים

מקלוני לחם עם אורגנו, שמן זית ומלח ים

מקלות לחם זהובים וממכרים עם אורגנו ומלח גס. זהירות, הם נחטפים בשניות מהמתבנית

מצרכים:
קילו קמח לחם מנופה
20 גרם (1 ו-1/2 כפות) מלח
20 גרם שמרים יבשים
800 מ”ל (3 ו-1/3 כוסות) מים
4 כפות שמן זית

טופינג:
אורגנו יבש
מלח ים אטלנטי
שמן זית

אופן הכנה:
– בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, מלח בצד אחד של הקערה ושמרים בצד השני.
– מוסיפים 600 מ”ל מים בהדרגה ומערבבים עד שנוצר בצק דביק (כשתי דקות לערך).
– מוסיפים את יתרת המים ומערבבים על מהירות נמוכה כשבע דקות.
– מוסיפים שמן זית ולשים 3 דקות נוספות.
– התפחה ראשונה: מעבירים את הבצק לקערה מקומחת מעט ומתפיחים כשעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
– שקילה: מקמחים את הבצק ומחלקים אותו ל-19 יחידות, כל יחידה במשקל 100 גרם.
– עיצוב: מגלגלים או מותחים לנחש ארוך (בעדינות הבצק מאוד רך), מניחים על תבנית עם נייר אפייה שעליו מפזרים מעט סמולינה/קמח תירס.
– טופינג: מברישים כל יחידה בשמן זית, מפזרים אורגנו יבש ומלח ים אטלנטי.
– התפחה שנייה: מתפיחים כ-30 דקות.
– אפייה: בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות אופים את המקלונים כ-12 דקות עד להזהבה.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top