סופלה שוקולד אישי | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגות - סופלה שוקולד אישי

סופלה שוקולד אישי

סופלה שוקולד אישי עם הפתעה בפנים. ליום הולדת, כפינוק למישהו שאוהבים או כקינוח בארוחה משפחתית עם גלידת וניל

מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר ,שבור לקוביות
130 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס סוכר (50 גרם)
4 ביצים
1 כף קמח רגיל
1 כף ברנדי קוניאק (לא חובה)
50 גרם שוקולד חלב או מריר למילוי

אופן הכנה:
• בקערת זכוכית מניחים את החמאה והשוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים. • מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד להטמעה.
• בקערת מערבל שמים את הביצים השלמות ומקציפים במהירות גבוהה, מתקבל קצף עם מרקם אוורירי ובהיר.
• מוסיפים את קצף הביצים לקרם השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול רחבות.
• מבליעים את הקמח ואת הברנדי בתערובת עד לקבלת מרקם חלק.
• מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. משמנים את התבניות האישיות (8-9 במספר). אפשר להשתמש בספלי קפה חסיני אש.
• יוצקים מהתערובת לתבניות האישיות (עד חצי מגובהן), מכניסים לכל תבנית ריבוע של שוקולד ומטביעים אותו פנימה.
• אם מכינים מראש, אפשר להשאיר במקרר אפילו לילה ולמחרת לאפות את הסופלה.
• אופים במשך 15 דקות. העוגות מתייצבות אך עדיין רוטטות כשמזיזים את התבנית (יש להמנע מאפית יתר, אנחנו רוצים סופלה לא עוגה).
• מוציאים מהתנור ומגישים מיד. אפשר להוסיף ליד גלידת וניל טעימה.

צילום: יהודית כהן מורחיים

כל הדרך לסופלה המושלם. צילום: יהודית כהן מורחיים

לבלוג של יהודית כהן מורחיים – קסם של עוגה
צילום: יהודית כהן מורחיים

מחפשים עוד מתכונים לעוגות שוקולד? נסו את אלה:
עוגת שוקולד עם סוכריות צבעוניות
עוגת מוס שוקולד
עוגת ביסקוויטים שוקולד-נוגט

 

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

יהודית כהן מורחיים
judithmor1@walla.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top