שילוב מושלם ומיוחד – עוגיות פריכות מבצק ליצ׳י וזיגוג של וורדים
אוכל. אני אוהב לאכול ועוד יותר מזה אני אוהב לאכיל. אני אוהב לראות אנשים מתענגים על האוכל שאני מבשל להם. לא פחות חשוב מהבישול עצמו, הם חומרי הגלם שאני מקפיד להשתמש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר שאני יכול להשיג.
תהנו :)
תהנו :)
מתכונים אחרונים מאת Tals-Cooking (צפו בכולם...)
- סינטה צרובה עם ירקות - 1 במרץ 2018
- מוס שוקולד לבן מקורמל - 11 בינואר 2018
- סינבון – שבלולי קינמון - 31 בדצמבר 2017
- עוף עם ברוקולי ואפונת שלג ברוטב טריאקי - 27 בדצמבר 2017
- ריזוטו עם ארטישוק ולימונים כבושים - 24 בדצמבר 2017
surasky@gmail.com