רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגות - עוגת וניל עם אוכמניות, פקאן וקוקוס

עוגת וניל עם אוכמניות, פקאן וקוקוס

עוגת וניל ויוגורט עם שבילים של אוכמניות, קוקוס ופקאנים. ויש גם בונוס: אחרי האפייה מזלפים על העוגה סירופ מייפל

רגע של עוגה חמה שיוצאת מהתנור, תבנית שמשתדכת בול, 2 כוסות של תה וערב שמתחיל לרדת. רגעים שלא כדאי לתת להם ללכת.

מצרכים:
1 מיכל קטן של יוגורט בטעם טבעי
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שמן קנולה
חצי כוס אוכמניות מיובשות – אם לא מוצאים ניתן להחליף בחמוציות קטנות
4 כפות קוקוס – רצוי קוקוס קלוי
4 כפות פקאנים או אגוזי לוז קצוצים דק
כפית קקאו
1 כפית תמצית וניל
לפיזור למעלה: אבקת סוכר או סירופ מייפל

אופן הכנה:
– מקציפים יחד בקערה ביצים, שמן, סוכר ותמצית וניל.
– מוסיפים לתערובת את היוגורט ומקציפים דקה נוספת. מוסיפים בהדרגה את הקמח התופח עד שהוא נבלע בתערובת.
– בקערה קטנה נפרדת מערבבים יחד את האוכמניות, הקוקוס הקלוי, האגוזים וכפית קקאו.
– משמנים תבנית ארוכה (אינגליש קייק) ומעבירים מחצית מהבלילה לתבנית.
– מפזרים חצי מתערובת האוכמניות, האגוזים והקוקוס ושופכים מעל את יתרת הבלילה ומעל מפזרים את יתרת התערובת.
– אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד שהעוגה מתייצבת ומקבלת צבע שחום.
– לאחר האפייה מפזרים מעל אבקת סוכר או סירופ מייפל.

מתכון וכתיבה: אינס שילת
צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

>> לעוד מתכונים מעולים מהבלוג תיק אוכל הכנסו לכאן

אל תפספסו:
מתכון לבייגל בציפוי שומשום
מתכון לשווארמה טבעונית
מתכון לעוגת חלבה בחושה

  • המצרכים:
    1 מיכל קטן של יוגורט בטעם טבעי
    3/4 כוס סוכר
    2 ביצים
    2 כוסות קמח תופח
    1/2 כוס שמן קנולה
    (חצי כוס של אוכמניות מיובשות ( אם לא מוצאים ניתן להחליף בחמוציות קטנות
    4 כפות קוקוס- רצוי קוקוס קלוי
    4 כפות פקאנים או אגוזי לוז קצוצים דק
    כפית קקאו
    1 כפית תמצית וניל
    תנור 180 מעלות חצי שעה
    לפיזור למעלה: או אבקת סוכר, או סירופ מייפל

  • ההכנה:
    להקציף יחד בקערה: ביצים, שמן, סוכר ותמצית וניל, להוסיף לתערובת את היוגורט להקציף דקה נוספת ולהוסיף בהדרגה את הקמח התופח עד שהוא נבלע בתערובת.
    בקערה קטנה נפרדת לערבב יחד את האוכמניות, הקוקוס הקלוי, האגוזים וכפית קקאו.

    לשמן תבנית ארוכה( אינגליש קייק) להעביר מחצית מהבלילה לתבנית, לפזר חצי מתערובת האוכמניות האגוזים והקוקוס, לשפוך מעל את יתרת הבלילה ומעל לפזר את יתרת התערובת.
    לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 כחצי שעה, או עד שהעוגה מתייצבת ומקבלת צבע שחום.
    לאחר האפייה לפזר מעל אבקת סוכר או סירופ מייפל.

  • עברית

tikochel

tikochel

תיק אוכל בלוג קולינרי מפתה
tikochel

מתכונים אחרונים מאת tikochel (צפו בכולם...)

tikochel

2 תגובות

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top