עוף מוקפץ בקשיו | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - עוף - עוף מוקפץ בקשיו

עוף מוקפץ בקשיו

מנה משגעת מהמטבח האסייאתי – נתחוני עוף מוקפצים עם ירקות, רוטב מיוחד וקשיו. מגישים עם אורז או נודלס

מצרכים:
קילו חזה עוף, חתוך לרצועות
3 ס”מ ג’ינג’ר קלוף, קצוץ דק
5 שיני שום, כתושות
פלפל אדום, חתוך לקוביות
בצל חצוי ופרוס בעובי 1 ס”מ
4 סלרי עלים, חתוכים לעיגולים
1/2 כוס קשיו טבעי
שמן קנולה לטיגון
1/2 כוס קורנפלור/קמח טמפורה לקימוח העוף

מצרכים למרינדה של העוף:
2 כפות יין שאוסינג/יין לבן
2 כפות רוטב סויה
כף שמן שומשום
2 כפות קורנפלור/קמח טמפורה

מצרכים לרוטב:
2 כפות רוטב צדפות (אין לכם? תחליף בהערות למטה)
2 כפות סויה בהירה
3 כפיות רוטב סויה
2 כפות רוטב דגים
3 כפות סוכר לבן
2 כפיות שמן שומשום
2 כפות ממרח צ’ילי ושום/ צ’ילי יבש

אופן הכנה:
– מערבבים את מצרכי המרינדה בקערה גדולה.
– שמים את העוף בקערה ומשרים אותו במרינדה לפחות לחצי שעה.
– מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה.
– מקמחים את העוף עם חצי כוס קורנפלור ומערבבים היטב.
– מחממים את הווק על האש הכי גבוהה שיש, מוסיפים מעט שמן ומוסיפים את חתיכות העוף המקומחות, מטגנים תוך כדי ערבוב למשך כ-3 דקות עד להשחמה. מוציאים את העוף מהווק הצידה למגש.
– מוסיפים שמן, ג’ינג’ר ושום ומטגנים חצי דקה.
– מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים, תוך כדי ערבוב, כשתי דקות עד להשחמה.
– מוסיפים את העוף ומערבבים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים.
– מוסיפים את הקשיו, מטגנים עוד דקה ומגישים מעל אורז לבן.

הערות:
• אם אין לכם סויה בהירה אפשר סויה רגילה, רק להיזהר שלא יהיה מלוח מידי.
• תחליף לרוטב צדפות – רוטב פטריות צמחוני.

> סרטון עם כל שלבי ההכנה תוכלו למצוא כאן <

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top