פאדג’ שוקולד עשיר עם שברי ביסקוויט פריכים. רבע שעה עבודה והממתקים האלה שלכם
אני אבינועם, בחור בן 24 שאופה ומכין (ואוכל!) קינוחים ומתוקים בהרבה אהבה כבר מאז הילדות. אני תמיד נהנה לשחק עם חומרי הגלם, להמציא, להוסיף, לשנות, להבריא, לשפר, וכמעט אף פעם לא מכין את אותו המתכון אותו הדבר פעמיים.
את המסע הזה אני משתף בבלוג שלי, "פירורים" :) https://www.facebook.com/perurimim
את המסע הזה אני משתף בבלוג שלי, "פירורים" :) https://www.facebook.com/perurimim
מתכונים אחרונים מאת perurim (צפו בכולם...)
- רולדת עצמאות בצבעי כחול-לבן - 15 באפריל 2018
- בראוניז הרשי’ז וטופי קרמל - 24 בדצמבר 2017
- סופגניות שוקולד אספרסו - 10 בדצמבר 2015
- סופגניות ריס’ז חמאת בוטנים ושוקולד - 7 בדצמבר 2015
- סופגניות שוקולד קליק וקצפת ווניל - 6 בדצמבר 2015
avinoam13579@gmail.com