פילה עוף בטריאקי ותפוזים | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מתכונים מהעולם - פילה עוף בטריאקי ותפוזים

פילה עוף בטריאקי ותפוזים

נתחי פילה עוף בטריאקי ותפוזים – ארוחת צהריים טעימה בטירוף שמכינים בחמש דקות. בלי מרינדה ובמחבת אחת! 

מצרכים:
7 פילה עוף
פלפל לבן
כף שמן קנולה לטיגון
כפית שומשום קלוי
חופן שעועית ירוקה מבושלת

מצרכים לרוטב:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סאקה
2 כפות מירין
2 כפות מיץ תפוזים
כף סוכר לבן

אופן הכנה:
– שמים את כל חומרי הרוטב בקערה ומערבבים.
– מחממים מחבת על אש גבוהה ושמים כף שמן.
– מתבלים את פילה העוף בפלפל לבן וצורבים משני צדדיו על המחבת.
– מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים על מגש.
– מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב שבקערה.
– מגבירים את הלהבה, מחזירים את פילה העוף הצרוב ונותנים לו לספוג טעמים במחבת למשך דקה.
– מוסיפים את השעועית ומפזרים שומשום מעל.
– מגישים לצד אורז לבן.

צפו: פילה עוף בטריאקי ותפוזים שמכינים בחמש דקות.

הערות חשובות:
– במקום סאקה ניתן להשתמש בכף יין לבן + כף מירין.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top