נתחי פילה עוף בטריאקי ותפוזים – ארוחת צהריים טעימה בטירוף שמכינים בחמש דקות. בלי מרינדה ובמחבת אחת!
מצרכים:
7 פילה עוף
פלפל לבן
כף שמן קנולה לטיגון
כפית שומשום קלוי
חופן שעועית ירוקה מבושלת
מצרכים לרוטב:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סאקה
2 כפות מירין
2 כפות מיץ תפוזים
כף סוכר לבן
אופן הכנה:
– שמים את כל חומרי הרוטב בקערה ומערבבים.
– מחממים מחבת על אש גבוהה ושמים כף שמן.
– מתבלים את פילה העוף בפלפל לבן וצורבים משני צדדיו על המחבת.
– מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים על מגש.
– מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב שבקערה.
– מגבירים את הלהבה, מחזירים את פילה העוף הצרוב ונותנים לו לספוג טעמים במחבת למשך דקה.
– מוסיפים את השעועית ומפזרים שומשום מעל.
– מגישים לצד אורז לבן.
צפו: פילה עוף בטריאקי ותפוזים שמכינים בחמש דקות.
הערות חשובות:
– במקום סאקה ניתן להשתמש בכף יין לבן + כף מירין.
צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן