פיצה עם אספרגוס, קצ’וטה וקממבר מאת: Tals-Cooking בתאריך: 25 בנובמבר 2013 קטגוריות: מאפים מלוחים צפיות: 2068 2 אוכל איטלקי פיצה פיצה אספרגוס פיצה גבינות קממבר Report this Image - דווח על תמונה זו בצק מתמסר, קצת גבינות טובות וצרור אספרגוס טרי. זה כל מה שצריך כדי לאכול פיצה טובה קישור למתכון: http://www.tals-cooking.com/?p=8290 שפת המתכון: עברית אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר Tals-Cookingאוכל. אני אוהב לאכול ועוד יותר מזה אני אוהב לאכיל. אני אוהב לראות אנשים מתענגים על האוכל שאני מבשל להם. לא פחות חשוב מהבישול עצמו, הם חומרי הגלם שאני מקפיד להשתמש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר שאני יכול להשיג. תהנו :) Tals-Cooking מתכונים אחרונים מאת Tals-Cooking (צפו בכולם...) פּסטֶל-דֶה-נָאטָה - 24 במאי 2019 סלט שעועית צבעוני וקל - 18 במאי 2019 לחמניות זעתר ופטה - 12 במאי 2019 שווארמת דגים - 18 בפברואר 2019 מרק טום יאם - 24 בינואר 2019 surasky@gmail.com tweet שתף כתבות קשורות פוקאצ’ה עם שקשוקה ירוקה ואבוקדו לארוחת בוקר חלומית 19 בדצמבר 2021 שבלולי פילאס בטעמי תרד ופיצה 29 במאי 2019 קולורבי מדורה סטייל 20 במאי 2019 כתבו משהו נחמד... Cancel reply כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך שם * אימייל * אתר אינטרנט