פלפלים ממולאים | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - אורז - פלפלים ממולאים

פלפלים ממולאים

השף הפשוט קובי פרידמן מכין פלפלים ממולאים באורז, שמבשלים ברוטב עגבניות. מתכון מנצח למנה מוכרת וטעימה במיוחד

 

למתכון המלא גללו למטה.

מורידים את הראש ל-12 פלפלים ב-3 צבעים (אדום, כתום, צהוב), מנקים אותם מגרעינים ומנקבים בעזרת קיסם 5 חורים בשליש התחתון שלהם, כדי לאפשר את חדירת הרוטב.

חותכים לקוביות קטנות את מכסה הפלפל שחתכנו מקודם.
מבשלים כוס וחצי אורז בסמטי. אני מכין במיקרו כוס וחצי של אורז עם חצי כפית מלח, כף שמן ו-3 כוסות מים רותחים. מערבבים ומכניסים למיקרו ל-17 דקות.


מקרמלים 3 בצלים קצוצים.


מוסיפים לבצל את קוביות הפלפלים ומאדים יחד 5 דקות עד ריכוך.

מוסיפים קופסת שימורים של קוביות עגבניות (400 גרם), 100 גרם רסק עגבניות, כף פפריקה, כפית סוכר, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית מלח וכוס מים ומבשלים על אש קטנה במשך 10 דקות.

מוסיפים את האורז המוכן, מערבבים וממלאים בפלפלים עד למעלה.

מכניסים את הפלפלים למחבת רחבה עם מכסה ומוסיפים רוטב שמכינים מ-100 גרם רסק עגבניות, כף פפריקה, כפית סוכר, חצי כפית מלח ומים עד חצי מגובה הפלפלים.


מבשלים על אש קטנה עד שהפלפלים מתרככים. מדי פעם מזלפים מהרוטב על הפלפלים.

מצרכים:

12 פלפלים ב-3 צבעים (אדום, כתום, צהוב)
כוס וחצי אורז בסמטי
2 בצלים קצוצים
400 גרם קופסת שימורים קוביות עגבניות
100 גרם רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית סוכר
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
כוס מים

לרוטב:
100 גרם רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית סוכר
חצי כפית מלח
מים

 

מורידים לפלפלים את הראש, מנקים אותם מגרעינים ומנקבים בעזרת קיסם 5 חורים בשליש התחתון שלהם, כדי לאפשר את חדירת הרוטב.
חותכים לקוביות קטנות את מכסה הפלפל שחתכנו מקודם.
מכינים את האורז. אני מכין במיקרו כוס וחצי של אורז עם חצי כפית מלח, כף שמן ו-3 כוסות מים רותחים. מערבבים ומכניסים למיקרו ל-17 דקות.
מקרמלים את הבצלים.
מוסיפים לבצל את קוביות הפלפלים ומאדים יחד 5 דקות עד ריכוך.
מוסיפים את קוביות העגבניות, רסק העגבניות, התבלינים וכוס מים ומבשלים על אש קטנה במשך 10 דקות.
מוסיפים את האורז המוכן, מערבבים וממלאים בפלפלים עד למעלה.
מכניסים את הפלפלים למחבת רחבה עם מכסה ומוסיפים את מרכיבי הרוטב. המים צריכים להגיע עד לחצי מגובה הפלפלים.
מבשלים על אש קטנה עד שהפלפלים מתרככים. מדי פעם מזלפים מהרוטב על הפלפלים.

 

רוצים לקבל עדכונים שוטפים? היכנסו לדף הפייסבוק שלי, עשו לייק ותיהנו מ-1,500 מתכונים מצולמים, חידושים והפתעות.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top