פסטה עם שמן זית טוב, חצילים, עגבניות שרי ונגיעות פסטו. שילוב מעולה ומיוחד
Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט.
אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים.
עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב …
דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש
אז שיהיה בתיאבון,
רומי.
אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים.
עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב …
דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש
אז שיהיה בתיאבון,
רומי.
מתכונים אחרונים מאת romina e la cucina (צפו בכולם...)
- בשר עגל עם פרושוטו - 27 בדצמבר 2017
- פסטה בקרם פלפלים - 7 במאי 2017
- פפרדלה ברוטב שמנת, פטריות ורדיקיו - 5 בינואר 2017
- רביולי דלעת - 13 באוקטובר 2016
- ארטישוק ותפוחי אדמה במחבת - 14 באפריל 2016
ROMINAELACUCINA@GMAIL.COM