פסטה לצהרי היום | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - פסטה - פסטה לצהרי היום

פסטה לצהרי היום

פסטה עם שמן זית טוב, חצילים, עגבניות שרי ונגיעות פסטו. שילוב מעולה ומיוחד

    romina e la cucina
    Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט.

    אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים.

    עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב …

    דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש

    אז שיהיה בתיאבון,

    רומי.
    romina e la cucina
    romina e la cucina

    מתכונים אחרונים מאת romina e la cucina (צפו בכולם...)

    romina e la cucina
    ROMINAELACUCINA@GMAIL.COM

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top