רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כללי - צ’ורוס

צ’ורוס

מתכון קל ומהיר לצ’ורוס, סופגניות דרום אמריקאיות מושלמות. מגישים עם רוטב שוקולד בצד ומקבלים שחיתות במיטבה.

צ’ורוס טעימים שמכינים בקלות. קינוח מאוד מהיר – אם יש אורחים לכם אורחים לחג ולא הספקתם להכין כלום, צ’ורוס הם הפתרון שלכם.

מצרכים :
100 גרם מרגרינה או חמאה
קורט מלח
כפית סוכר
1.5 כוס קמח מנופה
3 ביצים
1 כוס מים
שמן לפי גודל הסיר

לציפוי :
חצי כוס סוכר
כפית קינמון

אופן ההכנה:
1. מרתיחים את המים, המרגרינה או החמאה, המלח והסוכר ביחד, עד שהמרגרינה/חמאה נמסה ויש בועות.
2. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
3. מורידים מהגז, שוברים את הביצים אל תוך הבצק וטורפים.
4. נותנים לבצק לנוח 15 דקות ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב רחב 10/18.
5. מחממים סיר עם שמן עמוק וכשהוא חם, זולפים פס מהבצק פנימה וחותכים בעזרת סכין או מספריים.
6. לאחר שהבצק קיבל צבע זהוב מוציאים ומעבירים לנייר סופג ומיד אחרי זה לסוכר ולקינמון.
7. מגישים עם רוטב שוקולד בצד.

  • צ'ורוס ! פשוט קל וטעים!
    קינוח מאוד מהיר אם יש אורחים בחג ולא הספקתם.. צ'ורוס זה הדבר הנכון להכין באותו רגע!

    מצרכים :
    100 גרם מרגרינה / חמאה
    קורט מלח
    כפית סוכר
    1 וחצי כוס קמח מנופה
    3 ביצים
    1 כוס מים
    שמן לפי גודל הסיר

    לציפוי :
    חצי כוס סוכר
    כפית קינמון

  • אופן ההכנה:
    1. מרתיחים את המים , המרגרינה , מלח והסוכר ביחד עד שהמרגרינה נמסה ויש בועות.
    2. להוסיף את הקמח ולערבב עד לקבלת בצק אחיד
    3. מורידים מהגז ושוברים את הביצים את תוך הבצק וטורפים.
    4. נותנים לבצק לנוח 15 דק ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב רחב 10/18
    5. בשמן עמוק וחם זולפים פס וחותכים בעזרת סכין או מספריים.
    6. לאחר שהבצק קיבל צבע זהוב מוצאים ומעבירים לנייר סופג ומיד אחרי זה לסוכר והקינמון.
    7. מגישים עם שוקולד חלב מאוד טעים !

  • עברית

קונדיטורית מיכל קהנדלקר

קונדיטורית מיכל קהנדלקר

קונדיטורית מיכל קהנדלקר
קונדיטורית מיכל קהנדלקר

מתכונים אחרונים מאת קונדיטורית מיכל קהנדלקר (צפו בכולם...)

קונדיטורית מיכל קהנדלקר
michalkan32@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top