קדירת בשר עם תפוחי אדמה וזיתים מאת: taanuga בתאריך: 19 בדצמבר 2013 קטגוריות: בשר צפיות: 2204 3 קדירת בשר תבשיל בשר תבשיל בשר ותפוחי אדמה Report this Image - דווח על תמונה זו קדירה שמשלבת בשר בקר (שיוצא רך רך אחרי הבישול), תפוחי אדומה ותחתיות של ארטישוק קישור למתכון: http://navasimon.com/taanuga/?p=35 שפת המתכון: עברית אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר taanugaאדריכלית נוף ואדריכלית המטבח בבית, במיוחד בגזרת התנור, האפיה והמתוקים. מתכונים אחרונים מאת taanuga (צפו בכולם...) עוגת מוס שוקלד אפוי עם מוס גנאש שוקולד מוקצף - 9 ביולי 2015 טארט שוקולד קראנצ’י עם קרמל - 24 במאי 2015 דונאטס - 24 בנובמבר 2014 פאי לימון קלאסי - 10 ביולי 2014 פאי גבינה עם דובדבני אמרנה - 2 ביוני 2014 tweet שתף כתבות קשורות ארוחת 3 כוכבים: פאי רועים שלוש שכבות 10 בינואר 2022 בשר צלוי ביין 30 במאי 2019 מתכון של אהרוני להמבורגר המושלם! 28 במאי 2019 כתבו משהו נחמד... Cancel reply כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך שם * אימייל * אתר אינטרנט