קובה סלק – שוונדר מאת: Nedunya cook book בתאריך: 9 בפברואר 2015 קטגוריות: בשר, מרקים, מתכוני עדות צפיות: 4305 6 אוכל עיראקי מרק סלק קובה קובה אדומה קובה סלק קובה שוונדר Report this Image - דווח על תמונה זו מעטפת עדינה של סולת, מילוי בשר ומרק סלק אדום שמוסיף חמיצות ומתיקות קישור למתכון: http://www.book-nedunya.co.il/copy%20of%20copy%20of%20production_rtl.html שפת המתכון: עברית אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר Nedunya cook bookנדוניה עורכים ומתעדים מתכונים, מטעמים וזיכרונות לספר בישול אישי | משפחתי. המתכונים שלנו נאספו עם השנים ממשפחות וחברים, או נולדו אצלנו בראש. מתכונים אחרונים מאת Nedunya cook book (צפו בכולם...) פאי כפרי במילוי כבד ופטריות - 9 ביולי 2015 קיצ’רי - 16 במרץ 2015 שלישקלך – כופתאות מהמטבח ההונגרי - 25 בפברואר 2015 מְטַבָג עיראקי - 18 בפברואר 2015 קובה דלעת - 17 בפברואר 2015 tweet שתף כתבות קשורות ארוחת 3 כוכבים: פאי רועים שלוש שכבות 10 בינואר 2022 מרק פטריות מוקרם ומפנק עם ארומה משגעת 10 בינואר 2022 בשר צלוי ביין 30 במאי 2019 כתבו משהו נחמד... Cancel reply כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך שם * אימייל * אתר אינטרנט