קובה פלאפל במילוי בצל מקורמל | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - קובה פלאפל במילוי בצל מקורמל

קובה פלאפל במילוי בצל מקורמל

השף הפשוט קובי פרידמן מכין קובה פלאפל עם הפתעה – מילוי של בצל מקורמל

למתכון המלא גללו למטה.

מכינים את דייסת הפלאפל – משרים 2 ק”ג גרגירי חומוס יבשים בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה למשך 18 שעות.
מסננים מהמים וטוחנים במטחנת בשר, חורים של 3 מ”מ עם 2 בצלים גדולים, 2 חבילות פטרוזיליה, 2 חבילות כוסברה, 4 כפות זרעי כוסברה וראש שום מקולף.
אחרי הטחינה מוסיפים 4 כפיות כמון, 4 כפיות מלח, כפית וחצי סודה לשתייה ו-3 כוסות מים ומערבבים היטב.


מהדיסה הזאת תוכלו גם להכין כדורי פלאפל – מכניסים למקרר לנוח לשעתיים ואחרי המנוחה מטגנים כדורים בשמן עמוק. ניתן גם להקפיא לשימוש מאוחר יותר.

קוצצים 2 בצלים ומקרמלים במחבת. אחרי שמצטננים מעט מכניסים להקפאה.
מוציאים כשהבצל חצי קפוא. יוצרים ממנו כדורים של ס”מ וחצי.


מערבבים כוס דייסת פלאפל עם 1.5 כפות קמח חומוס ויוצרים כדורים.

עושים בכל כדור חור עם האצבע, מכניסים כדור בצל מקורמל וסוגרים לכדור.


מצפים בשומשום ומטגנים בשמן עד השחמה יפה.


כשמוכן, מוציאים לנייר סופג ומגישים.

מצרכים:

2 בצלים
1.5 כפות קמח חומוס
שומשום לציפוי
שמן לטיגון

לדייסת פלאפל:
2 ק”ג חומוס יבש
2.5 כפיות סודה לשתייה
2 בצלים גדולים
2 חבילות פטרוזיליה
2 חבילות כוסברה
4 כפות זרעי כוסברה
ראש שום מקולף
4 כפיות כמון
4 כפיות מלח
3 כוסות מים

אופן ההכנה:

מכינים את דייסת הפלאפל – משרים את גרגירי החומוס בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה למשך 18 שעות.
מסננים מהמים וטוחנים במטחנת בשר, חורים של 3 מ”מ עם הבצלים, הפטרוזיליה, הכוסברה, זרעי הכוסברה וראש השום המקולף.
אחרי הטחינה מוסיפים כמון, מלח, כפית וחצי סודה לשתייה ומים ומערבבים היטב.
מהדיסה הזאת תוכלו גם להכין כדורי פלאפל – מכניסים למקרר לנוח לשעתיים ואחרי המנוחה מטגנים כדורים בשמן עמוק. ניתן גם להקפיא לשימוש מאוחר יותר.

קוצצים 2 בצלים ומקרמלים במחבת. אחרי שמצטננים מעט מכניסים להקפאה.
מוציאים כשהבצל חצי קפוא. יוצרים ממנו כדורים של ס”מ וחצי.
מערבבים כוס דייסת פלאפל עם 1.5 כפות קמח חומוס ויוצרים כדורים.
עושים בכל כדור חור עם האצבע, מכניסים כדור בצל מקורמל וסוגרים לכדור.
מצפים בשומשום ומטגנים בשמן עד השחמה יפה.
כשמוכן, מוציאים לנייר סופג ומגישים.

בדף הפייסבוק שלי  תוכלו למצוא המון מתכונים טעימים ופשוטים עם תמונות של כל שלבי ההכנה. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק ולהתחיל ליהנות.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top