רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - קוגל ירושלמי אסלי

קוגל ירושלמי אסלי

השף הפשוט קובי פרידמן עם מתכון לקוגל ירושלמי אסלי טעים טעים, שמכניסים לתנור למשך הלילה. הריח משגע והטעם מעדן.

למתכון המלא גללו למטה.

מבשלים 800 גרם אטריות ביצים לפי הוראות היצרן. מסננים ממים ומוסיפים כוס ורבע סוכר ו-3 כפיות פלפל שחור.

מערבבים היטב.


מחממים במחבת כוס ורבע סוכר עם כוס שמן עד שנוצר קרמל בגוון חום של תמרים (זהירות מכוויות).


להוסיף לקערה עם האטריות ולערבב בזהירות.


להוסיף את הביצים ולערבב.


להניח בסיר ג’חנון גדול נייר אפייה ולהוסיף את התערובת.


להכניס לתנור ל-180 מעלות בתכנית טורבו לשעה ואז ל-90 מעלות לתכנית רגילה לכל הלילה.

תשתדלו לא לחסל הכל מיד!

מצרכים:

800 גרם (2 חבילות) אטריות ביצים
2.5 כוסות סוכר
3 כפיות פלפל גרוס
כוס שמן
6 ביצים

אופן ההכנה:

מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
מסננים ומכניסים לקערה.
מוסיפים כוס ורבע סוכר ואת הפלפל השחור. מערבבים היטב.
מחממים במחבת כוס ורבע סוכר עם כוס שמן עד שנוצר קרמל בגוון חום של תמרים (זהירות מכוויות).
להוסיף לקערה עם האטריות ולערבב בזהירות.
להוסיף את הביצים ולערבב.
להניח בסיר ג’חנון גדול נייר אפייה ולהוסיף את התערובת.
להכניס לתנור ל-180 מעלות בתכנית טורבו לשעה ואז ל-90 מעלות לתכנית רגילה לכל הלילה.
הטעם יוצא מעדן והריח משגע אפילו את השכנים.

 

עוד כ-1,400 מתכונים טעימים ופשוטים מחכים לכם בדף הפייסבוק שלי, מסודרים ומצולמים לפי שלבי הביצוע. מוזמנים להיכנס וליהנות.

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top