השף הפשוט קובי פרידמן עם מתכון לקוגל ירושלמי אסלי טעים טעים, שמכניסים לתנור למשך הלילה. הריח משגע והטעם מעדן.
למתכון המלא גללו למטה.
מבשלים 800 גרם אטריות ביצים לפי הוראות היצרן. מסננים ממים ומוסיפים כוס ורבע סוכר ו-3 כפיות פלפל שחור.
מערבבים היטב.
מחממים במחבת כוס ורבע סוכר עם כוס שמן עד שנוצר קרמל בגוון חום של תמרים (זהירות מכוויות).
להוסיף לקערה עם האטריות ולערבב בזהירות.
להוסיף את הביצים ולערבב.
להניח בסיר ג’חנון גדול נייר אפייה ולהוסיף את התערובת.
להכניס לתנור ל-180 מעלות בתכנית טורבו לשעה ואז ל-90 מעלות לתכנית רגילה לכל הלילה.
תשתדלו לא לחסל הכל מיד!
מצרכים:
800 גרם (2 חבילות) אטריות ביצים
2.5 כוסות סוכר
3 כפיות פלפל גרוס
כוס שמן
6 ביצים
אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
מסננים ומכניסים לקערה.
מוסיפים כוס ורבע סוכר ואת הפלפל השחור. מערבבים היטב.
מחממים במחבת כוס ורבע סוכר עם כוס שמן עד שנוצר קרמל בגוון חום של תמרים (זהירות מכוויות).
להוסיף לקערה עם האטריות ולערבב בזהירות.
להוסיף את הביצים ולערבב.
להניח בסיר ג’חנון גדול נייר אפייה ולהוסיף את התערובת.
להכניס לתנור ל-180 מעלות בתכנית טורבו לשעה ואז ל-90 מעלות לתכנית רגילה לכל הלילה.
הטעם יוצא מעדן והריח משגע אפילו את השכנים.
עוד כ-1,400 מתכונים טעימים ופשוטים מחכים לכם בדף הפייסבוק שלי, מסודרים ומצולמים לפי שלבי הביצוע. מוזמנים להיכנס וליהנות.