קיגל ירושלמי – אטריות, קרמל ופלפל שחור מאת: Nedunya cook book בתאריך: 16 בפברואר 2014 קטגוריות: מאכלי עדות, מתכוני עדות, פסטה, פשטידות וקישים, תוספות צפיות: 26613 8 חמין אטריות קיגל אטריות קיגל ירושלמי Report this Image - דווח על תמונה זו קיגל ירושלמי, עם אטריות, קרמל ופלפל שחור, שמכינים מ-5 מצרכים בלבד אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר Nedunya cook bookנדוניה עורכים ומתעדים מתכונים, מטעמים וזיכרונות לספר בישול אישי | משפחתי. המתכונים שלנו נאספו עם השנים ממשפחות וחברים, או נולדו אצלנו בראש. מתכונים אחרונים מאת Nedunya cook book (צפו בכולם...) פאי כפרי במילוי כבד ופטריות - 9 ביולי 2015 קיצ’רי - 16 במרץ 2015 שלישקלך – כופתאות מהמטבח ההונגרי - 25 בפברואר 2015 מְטַבָג עיראקי - 18 בפברואר 2015 קובה דלעת - 17 בפברואר 2015 tweet שתף כתבות קשורות חומוס עם בצל מקורמל ופטרוזיליה 22 באפריל 2018 פלפלים קלויים 20 באפריל 2018 סלט עדשים בורגול וירוקים 19 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ