קניידלך משודרגים עם בצל מטוגן | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - קניידלך משודרגים עם בצל מטוגן

קניידלך משודרגים עם בצל מטוגן

השף הפשוט קובי פרידמן מכין קניידלך נפלאים עם בצל מטוגן. המתכון שישדרג לכם את המרק המסורתי של ליל הסדר

למתכון המלא גללו למטה.

קוצצים את 2 הבצלים דק דק ומטגנים.

מערבבים בקערה 1.5 כוסות קמח מצה, כף אבקת מרק פרווה, חצי כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה, 3 כפות שמן זית, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס.

מוסיפים לתערובת כוס וחצי מים רותחים ומערבבים. מניחים בצד לרבע שעה.

מוסיפים לתערובת המצוננת 4 ביצים, אחת אחרי השנייה.

מוסיפים חצי כפית סודה לשתייה ומניחים בצד לחצי שעה.

מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים.

בידיים לחות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס”מ.

מרתיחים בסיר מים לבישול הקניידלך עם כף אבקת מרק פרווה. מכניסים את הכדורים במספר סבבים. מוציאים אותם אחרי שצפים בסיר למשך כ-2 דקות.

מבשלים את הכדורים בנפרד מהמרק כדי להשאיר אותו צח. אחרי שהם מוכנים אפשר להוסיף אותם למרק ולהגיש.

מצרכים: 

1.5 כוסות קמח מצה
2 כפות אבקת מרק פרווה
חצי כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה ועוד חצי כפית סודה לשתייה
3 כפות שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 בצלים
1.5 כוסות מים רותחים
4 ביצים
מים לבישול

אופן ההכנה:

קוצצים בצלים דק דק ומטגנים.
מערבבים בקערה קמח מצה, כף אבקת מרק, חצי כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה, שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
מוסיפים לתערובת מים רותחים ומערבבים. מניחים בצד לרבע שעה.
מוסיפים לתערובת המצוננת את הביצים, אחת אחרי השנייה.
מוסיפים חצי כפית סודה לשתייה ומניחים בצד לחצי שעה.
מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים.
בידיים לחות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס”מ.
מרתיחים בסיר מים לבישול הקניידלך עם כף אבקת מרק פרווה. מכניסים את הכדורים במספר סבבים. מוציאים אותם אחרי שצפים בסיר למשך כ-2 דקות.
מבשלים את הכדורים בנפרד מהמרק כדי להשאיר אותו צח. אחרי שהם מוכנים אפשר להוסיף אותם למרק ולהגיש. חג שמח!

 

מחפשים עוד מתכונים פשוטים וטעימים? מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top