10 דקות הכנה ומצרכים שיש לכל אחד בבית וגם אתם תוכלו להתענג על קסטות ביתיות שמשלבות פתי בר וקרם וניל עם שוקולד מעל
מצרכים:
חבילת (שרוול) פתי בר
ממרח ריבת חלב או נוטלה או שוקולד השחר
מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
כף סוכר
1/4 כוס חלב
לקישוט:
50 גרם שוקולד חלב
50 מ”ל שמנת מתוקה
אופן הכנה:
• מורחים על כל עוגיה מעט מהממרח שבחרתם.
• מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג, סוכר וחלב עד לקבלת קצפת חזקה. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל עוגיה 4 פסים.
• מכסים בפתי בר נוסף, מרוח בממרח, ושוב מזלפים פסים, ככה עד הגובה שתבחרו.
• מביאים לרתיחה שמנת מתוקה ומוזגים על השוקולד, מערבבים לאחידות ומוזגים כפית על כל ״קסטה״. שומרים במקרר.
מתכון וצילום: אסנת אלגוסי
הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או בקבוצת הפייסבוק
-
חבילת פתיבר
ממרח שאתם אוהבים ריבת חלב/ נוטלה
1 שמנת מתוקה
1 איסטדנט פודינג וניל
כף סוכר
1/4 כוס חלב
לקישוט:
50 גרם שוקולד חלב
50מל שמנת מתוקה -
1.מורחים על כל עוגיה ממרח שבחרתם נוטלה/ ריבת חלב
2. מקציפים שמנת פודינג סוכר וחלב עד לקבלת קצפת חזקה, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים מעל כל עוגיה 4 פסים .
3. מכסים בפתיבר נוסף מרוח בממרח ושוב מזלפים פסים, ככה עד הגובה שתבחרו.
4. מביאים לרתיחה שמנת מתוקה ומוזגים על השוקולד, מערבבים לאחידות ומוזגים כפית על כל ״קסטה״
שומרים במקרר - עברית