קציצות עוף רכות רכות שילדים אוהבים במיוחד עם 2 מצרכים שהופכים אותן לעסיסיות במיוחד. אתם חייבים לנסות
מנה זריזה לארוחת צהריים – קציצות עוף רכות וטעימות עם קישואים מגורדים וסולת שנותנים למנה את הרכות שלה.
מצרכים:
500 גרם עוף טחון
2 קישואים בינוניים מגורדים על פומפייה
2 שיני שום כתושות
2 כפיות חרדל דיז’ון חלק
מלח, פלפל לבן ופלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
חצי כוס סולת מעורבבת עם חצי כוס מים (מרקם של פלסטלינה)
אופן הכנה:
– שמים את כל החומרים בקערה, לשים עם היד עד לאיחוד.
– נותנים למסה לנוח חצי שעה (לא חובה אבל עדיף).
– בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים עיגולים.
– צורבים עם מעט שמן על המחבת משני הצדדים.
צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להשתמש בשמרים או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן