קרם ברולה כבד אווז מאת: gourmeow בתאריך: 18 באוקטובר 2017 קטגוריות: בשר, כללי, ללא גלוטן צפיות: 2639 0 כבד אווז קרם ברולה קרם ברולה כבד אווז Report this Image - דווח על תמונה זו קרם ברולה נפלא עם כבד אווז, מגישים כמתאבן או כמנה ראשונה מרשימה וקלה להכנה קישור למתכון: http://gourmeow.com/he/2017/01/08/%d7%a7%d7%a8%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%9b%d7%91%d7%93-%d7%90%d7%95%d7%95%d7%96/ שפת המתכון: עברית אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר gourmeowזוג חובבי אוכל שואפים לתת השראה לבישול אוכל טוב ומעניין. בלוג זמין בעברית ובאנגלית. gourmeow מתכונים אחרונים מאת gourmeow (צפו בכולם...) טבעות זהב - 21 בנובמבר 2018 קרם ברולה כבד אווז - 18 באוקטובר 2017 פחזניות וניל מנגו - 29 באוגוסט 2016 פסטה ברוטב קרבונרה טרדישיונל - 18 באוגוסט 2016 ספולייטלה במילוי שקדים ותפוז - 4 באפריל 2016 gourmeow@gmail.com tweet שתף כתבות קשורות ארוחת 3 כוכבים: פאי רועים שלוש שכבות 10 בינואר 2022 חדש על המדף 4 ביולי 2019 פלאפל ביתי 19 ביוני 2019 כתבו משהו נחמד... Cancel reply כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך שם * אימייל * אתר אינטרנט