מנת הדגל של המטבח האיטלקי. מתכון פשוט עם חומרים טריים לרוטב בולונז הכי טעים בעולם
נעם דקרס-בישול בריא
עבדתי שנים במסעדות בארץ: מקלואליס, לחם ארז, ועד לעמדת סו שף ברפאל ומול ים ושף במסעדת ליליות וברקרולה.
בשיאה של הקריירה הקולינרית שלי החלטתי לשנות כיוון לאוכל בריא אחרי ששיניתי את אורח החיים שלנו בבית.
עבדתי שנים במסעדות בארץ: מקלואליס, לחם ארז, ועד לעמדת סו שף ברפאל ומול ים ושף במסעדת ליליות וברקרולה.
בשיאה של הקריירה הקולינרית שלי החלטתי לשנות כיוון לאוכל בריא אחרי ששיניתי את אורח החיים שלנו בבית.
מתכונים אחרונים מאת noamdekkers (צפו בכולם...)
- פאי תפוחים ללא גלוטן וללא סוכר - 19 בפברואר 2017
- מאפה תפוחי אדמה וגזר בריא - 17 בינואר 2017
- אג מאפין – Egg Muffin - 8 בדצמבר 2016
- מרק גספאצ’ו (Gazpacho) ספרדי - 6 בספטמבר 2016
- רוטב הבולונז הטעים בעולם - 24 באוגוסט 2016
daphnabb@gmail.com