שלישקלך – כופתאות מהמטבח ההונגרי מאת: Nedunya cook book בתאריך: 25 בפברואר 2015 קטגוריות: מתכוני עדות, קינוחים צפיות: 27297 3 אוכל הונגרי גומבוץ כופתאות תפוחי אדמה נוקדלי שלישקלך Report this Image - דווח על תמונה זו כופתאות תפוחי אדמה, במרקם של ענן, במילוי ריבת פובידל חמימה. אוכלים חם עם תה מהביל אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר Nedunya cook bookנדוניה עורכים ומתעדים מתכונים, מטעמים וזיכרונות לספר בישול אישי | משפחתי. המתכונים שלנו נאספו עם השנים ממשפחות וחברים, או נולדו אצלנו בראש. מתכונים אחרונים מאת Nedunya cook book (צפו בכולם...) פאי כפרי במילוי כבד ופטריות - 9 ביולי 2015 קיצ’רי - 16 במרץ 2015 שלישקלך – כופתאות מהמטבח ההונגרי - 25 בפברואר 2015 מְטַבָג עיראקי - 18 בפברואר 2015 קובה דלעת - 17 בפברואר 2015 tweet שתף כתבות קשורות אפרסקים מצופים בשוקולד 22 באפריל 2018 טרייפל פירות אדומים וקרם מסקרפונה 22 באפריל 2018 טארט אפרסקים בקרם שקדים 22 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ