שניצל בטטה | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - שניצל בטטה

שניצל בטטה

השף הפשוט קובי פרידמן מכין בטטות בציפוי פריך של פירורי לחם. אין ילד שלא יבקש תוספת!

למתכון המלא גללו למטה.

מקלפים בטטות צרות ומאורכות ופורסים אותן לטבעות של ס”מ. מבשלים אותן חצי בישול ומצננים.


מכינים שתי צלחות לציפוי – צלחת עם ביצים טרופות וצלחת עם פירורי לחם מוזהבים עם חצי כפית פלפל שחור גרוס.


טובלים את טבעות הבטטה בביצה ואז בפירורי הלחם.


מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיבים יפה ומוציאים לנייר סופג.

 

מצרכים:

בטטות צרות כמספר השניצלים שאתם רוצים להכין
ביצים לציפוי הבטטות
פירורי לחם מוזהבים לציפוי הבטטות
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מקלפים את הבטטות ופורסים לטבעות של ס”מ. מבשלים אותן חצי בישול ומצננים.
מכינים שתי צלחות לציפוי – צלחת עם ביצים טרופות וצלחת עם פירורי לחם מוזהבים עם פלפל שחור גרוס.
טובלים את טבעות הבטטה בביצה ואז בפירורי הלחם.
מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיבים יפה ומוציאים לנייר סופג.

מוזמנים לדף הפייסבוק שלי בו תוכלו למצוא כ-1,500 מתכונים עם תמונות של כל שלבי ההכנה. עשו לייק ותוכלו להתחיל ליהנות מעדכונים, טיפים וחידושים.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top