השף הפשוט קובי פרידמן מכין בטטות בציפוי פריך של פירורי לחם. אין ילד שלא יבקש תוספת!
למתכון המלא גללו למטה.
מקלפים בטטות צרות ומאורכות ופורסים אותן לטבעות של ס”מ. מבשלים אותן חצי בישול ומצננים.
מכינים שתי צלחות לציפוי – צלחת עם ביצים טרופות וצלחת עם פירורי לחם מוזהבים עם חצי כפית פלפל שחור גרוס.
טובלים את טבעות הבטטה בביצה ואז בפירורי הלחם.
מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיבים יפה ומוציאים לנייר סופג.
מצרכים:
בטטות צרות כמספר השניצלים שאתם רוצים להכין
ביצים לציפוי הבטטות
פירורי לחם מוזהבים לציפוי הבטטות
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות ופורסים לטבעות של ס”מ. מבשלים אותן חצי בישול ומצננים.
מכינים שתי צלחות לציפוי – צלחת עם ביצים טרופות וצלחת עם פירורי לחם מוזהבים עם פלפל שחור גרוס.
טובלים את טבעות הבטטה בביצה ואז בפירורי הלחם.
מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיבים יפה ומוציאים לנייר סופג.
מוזמנים לדף הפייסבוק שלי בו תוכלו למצוא כ-1,500 מתכונים עם תמונות של כל שלבי ההכנה. עשו לייק ותוכלו להתחיל ליהנות מעדכונים, טיפים וחידושים.