גם חריימה וגם שקשוקה במנה אחת! ארוחה קלילה ומהירה לבראנץ’ מפנק או לארוחת ערב עם כל המשפחה
מצרכים:
4 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
1 פלפל אדום קלוי, קלוף וקצוץ
חצי פלפל חריף, קצוץ
צרור כוסברה, קצוצה
4 שיני שום, קצוצות
4 ביצים
חתיכה של דג סלמון (או בורי/מושט) במשקל 300 גרם, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח
1/2 כוס מים
אופן הכנה:
– מחממים שמן במחבת.
– מטגנים שום ותבלינים למשך חצי דקה, מוסיפים את הירקות וחצי כוס מים פנימה.
– על אש נמוכה מבשלים את הרוטב למשך חצי שעה עד ארבעים דקות.
– מוסיפים את הביצים והדג ומבשלים עוד 10-15 דקות.
– מפזרים מעל כוסברה טרייה.
– מנגבים עם הרבה חלה טרייה עד שנגמר.
הכינה וצילמה: מיטל מהבלוג הו מיידעל’ה