תבשיל אפונה, פול וארטישוק – vignarola romana - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - תבשיל אפונה, פול וארטישוק – vignarola romana

תבשיל אפונה, פול וארטישוק – vignarola romana

כתוספת למנה העיקרית, כאנטיפסטי או כרוטב לפסטה – תבשיל אפונה עם פול וארטישוק

romina e la cucina
Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט.

אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים.

עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב …

דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש

אז שיהיה בתיאבון,

רומי.
romina e la cucina
romina e la cucina

מתכונים אחרונים מאת romina e la cucina (צפו בכולם...)

romina e la cucina
ROMINAELACUCINA@GMAIL.COM

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top