תפוחי אדמה מעוכים | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - תפוחי אדמה מעוכים

תפוחי אדמה מעוכים

הדרך המושלמת להכין תפוחי אדמה בתנור כך שיצאו רכים מבפנים וסופר זהובים מבחוץ

    רחלי קרוט
    גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

    מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

    וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.
    רחלי קרוט
    רחלי קרוט
    רחלי קרוט

    מתכונים אחרונים מאת רחלי קרוט (צפו בכולם...)

    רחלי קרוט
    raheli.krut@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top