ביף נודלס – נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - ביף נודלס – נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר

ביף נודלס – נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר

נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר עם הרוטב הכי טעים שיש! מתכון חובה לאוהבי המוקפצים. ויש גם וידאו עם כל שלבי ההכנה

מצרכים:
חצי קילו בקר שפיץ צ’ך חתוך לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
בצל פרוס דק
כף ג’ינג’ר טרי קצוץ דק
2 שיני שום טריות כתושות
4 גבעולי סלרי קצוצים דק
5 ענפי בצל ירוק חתוכים לטבעות
צ’ילי ללא הגרעינים קצוץ דק
פלפל לבן
שמן קנולה להקפצה
2 חבילות נודלס מבושלות

מצרכים לרוטב:
8 כפות רוטב שזיפים
4 כפות רוטב צדפות
6 כפות רוטב הוי סטיר
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סוכר דקלים/סוכר לבן
כף מחית שום וצ’ילי

אופן הכנה:
– מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה.
– מתבלים את הבקר בפלפל לבן.
– מחממים את הווק על האש הכי גבוהה שיש, מוסיפים מעט שמן ומוסיפים את חתיכות הבקר מערבבים למשך כ-3 דקות עד להשחמה, מוציאים את הבקר מהווק הצידה למגש.
– מוסיפים שמן, ג’ינג’ר, שום ,סלרי, החלק הלבן של הבצל הירוק ומערבבים חצי דקה.
– מוסיפים בצל ומערבבים עד השחמה, מוציאים לקערה.
– מוסיפים לווק שמן ופטריות ומשחימים.
– מוסיפים גזר ופלפל ומקפיצים.
– מחזירים את הירקות ומערבבים.
– מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
– מוסיפים את הרוטב ומערבבים, מוסיפים בצל ירוק ומגישים.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    2 תגובות

    1. אי אפשר עם רטבים יותר קונבנציונליים וכשרים?במקום רוטב צדפות או רוטב הויסטר

    2. הי. אם אין לי הויסטיר אני יכולה רק צדפות?

    Leave a Reply to גילה שרון Cancel reply

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top